De Beste Draadloze muizen van 2023 – Onze Top 5 op een Rij

Geschreven door Judith | Laatst bijgewerkt: Nov. 2023

Home » PC-Accessoires » De Beste Draadloze muizen van 2023

Judith

Op zoek naar de beste draadloze muizen van november 2023?

Ben je op zoek naar de beste draadloze muizen van 2023? Wij hebben onderzoek gedaan naar de meest populaire draadloze muizen en onze favoriete draadloze muizen op een rij gezet. Ik hoop dat je inspiratie kunt op doen uit deze lijst zodat jijzelf de beste keuze kunt maken.😃

De beste draadloze muizen van 2023 in een oopopslag

Voordat we verder duiken in de wereld beste draadloze muizen van dit moment zal ik je in een korte oogopslag laten zien wat de beste keuzes zijn:

Beste Draadloze muizen van november 2023

1

Trust Mydo - Stille Draadloze Muis - Zwart

Trust

2

Logitech M705 - Draadloze Marathon Muis

Logitech

3

Logitech M185 - Draadloze Muis - Grijs

Logitech

4

Logitech MX Master 3 - Draadloze Muis met Bluetooth en USB ontvanger - Zwart

Logitech

5

Apple Magic Mouse 2

Apple

Beste Draadloze muizen van 2023

Trust Mydo - Stille Draadloze Muis - Zwart

Trust

Logitech M705 - Draadloze Marathon Muis

Logitech

Logitech M185 - Draadloze Muis - Grijs

Logitech

Logitech MX Master 3 - Draadloze Muis met Bluetooth en USB ontvanger - Zwart

Logitech

Apple Magic Mouse 2

Apple

De beste draadloze muizen van 2023 op een rij

We gaan nu de beste keuzes één voor één bespreken. We vinden het daarin belangrijk dat we ook de ervaring van andere mensen betrekken. Want wat is immers een betere test dan iemand anders die het product al eens gebruikt heeft! Laten we verder gaan in ons onderzoek!

1. Trust Mydo - Stille Draadloze Muis - Zwart

Populairste draadloze muis 😍

Trust
Product informatie
Comfortabele draadloze muis met geavanceerde stille knoppen. De Trust Mydo werkt draadloos met de kleine USB ontvanger. Stop deze kleine ontvanger in je laptop of PC en je kunt de muis direct gebruiken. Als je klaar bent laat je de ontvanger gewoon zitten in je PC of laptop, of berg je hem op in het gedeelte in de muis. Zet de muis aan of uit met de aan/uit schakelaar om de batterij te besparen.

Kenmerken van de Trust Mydo:

Minder klikgeluiden van toetsen
Of je nu thuis, op school of op kantoor werkt, met de Mydo stille draadloze muis kun je je volledig concentreren op je werk zonder dat je afgeleid wordt door vervelende klikgeluiden. Geniet van de stilte, maar met dezelfde werking als elke andere muis.

Werk draadloos

De Mydo muis werkt draadloos tot een afstand van 8 meter met de opbergbare USB micro ontvanger.

Links- en rechtshandige gebruikers
Door het speciale ontwerp is de muis door zowel rechts- als linkshandige mensen te gebruiken.

Benieuwd naar de ervaring van Thijs met draadloze muis?

Mooi compacte muis. Werkt prima en ligt goed in de hand. Het is ook een erg stille muis, klikken gaat haast geluidloos. Mooie muis voor een kleine prijs!
Thijs

Ervaringsdeskundige

2. Logitech M705 - Draadloze Marathon Muis

Best beoordeelde draadloze muis ❤️

Logitech
Product informatie
De Logitech M705 draadloze Marathon Muis is ontworpen om eindeloos door te gaan. Vanwege de ergonomische vorm blijft hij urenlang comfortabel en hij gebruikt veel minder energie dan vergelijkbare draadloze muizen, zodat je er drie jaar mee kunt werken zonder de batterijen te vervangen.

Batterijlevensduur van drie jaar


Met de batterijlevensduur van drie jaar bespaart u tijd en geld en spaart u bovendien het milieu, doordat batterijen vrijwel nooit meer vervangen hoeven te worden. Een statuslampje waarschuwt u wanneer uw batterij bijna leeg is.

Gemakkelijk verbinding maken


De kleine Logitech Unifying®-ontvanger koppelt tot zes Unifying-compatibele apparaten met een krachtige, betrouwbare draadloze verbinding (tot 25 meter).* De Cube werkt dus met uw andere Logitech Unifying-apparaten zonder een andere USB-poort in beslag te nemen.

Supersnel scrollen


Vlieg door lange documenten en webpagina's met één draai aan het scrollwiel. Kliksgewijs scrollen biedt u de juiste precisie om door lijsten, dia's en afbeeldingen te navigeren.

Lasertracking


De Logitech M705 draadloze Marathon Muis is voorzien van de nieuwste lasertracking technologie van Logitech. De laserprecisie zorgt voor een vloeiendere tracking op vrijwel elk oppervlak.

Kenmerken


Batterij
Met de Logitech M705 kan je zonder problemen voor een lange tijd aan de slag dankzij de lange batterijduur van 3 jaar.


Ergonomisch
De Logitech M705 is ergonomisch gevormd en ligt comfortabel in iedere hand.


Unifying USB-ontvanger
Met één kleine Unifying USB-ontvanger koppel je de Logitech M705 aan jouw laptop of desktop voor draadloos gebruik.


Pakketinhoud
• Logitech M705
• Logitech Unifying-ontvanger (achter het batterij klepje)
• 2 AA-batterijen
• Handleiding
• Beperkte hardwaregarantie van 3 jaar

Benieuwd naar de ervaring van Romée met draadloze muis?

Dit is een prima muis. Ligt lekker in de hand. De extra knoppen zijn ook heel fijn. Deze kun je met de software die je kunt downloaden een functie geven, werkt goed!Ik gebruik hem ook om te gamen en over het algemeen werkt dat ook prima. Maar ik zou deze muis niet als gaming muis kopen.
Romée

Ervaringsdeskundige

3. Logitech M185 - Draadloze Muis - Grijs

Één van onze favoriete draadloze muizen 🙌

Logitech
Product informatie
De Logitech Wireless Mouse M185 is een eenvoudige, betrouwbare muis met plug-and-play draadloos, een batterijlevensduur van 1 jaar en een beperkte hardwaregarantie van 3 jaar. De Logitech M185 beschikt over geavanceerde, draadloze 2.4GHz-verbinding. Profiteer van het gemak en de vrijheid van draadloos met de betrouwbaarheid van een draad: snelle gegevensoverdracht en vrijwel geen vertragingen of storingen.

Kenmerken


Batterij
Met de Logitech M185 kan je zonder problemen voor een lange tijd aan de slag dankzij de lange batterijduur van 12 maanden.


Nano USB-ontvanger
Met één kleine Nano USB-ontvanger koppel je de Logitech M185 aan jouw laptop of desktop voor draadloos gebruik.

Pakketinhoud

• Logitech M185
• Nano-ontvanger (achter het batterij klepje)
• 1 AA-batterij (al geplaatst)
• Handleiding
• 3 jaar fabrieksgarantie

Benieuwd naar de ervaring van Adam met draadloze muis?

Inmiddels in het bezit van drie van dit soort muisjes: deze M185, een M180 en een M235. Alle drie zeer bruikbare muizen, die zich wat mij betreft onderscheiden omdat ze op allerlei ondergronden blijven werken waar andere muizen gek van worden. Bij voorbeeld het zwart formica blad van mijn werktafel, het zwarte leer van mijn zitbank, muismatten met 3D plaatjes, etc.Mijn ontvanger zit altijd in de PC. Het ding is zo klein dat de laptop er mee in de tas kan. Dat opbergvakje naast de batterij is aan mij dus niet besteed.Ik vergeet deze muizen meestal uit te zetten. Als ze doodstil blijven liggen kan dat weinig kwaad, maar als je hem ingeschakeld in een tas vervoert vreet dat aan de batterij. Dus: uitzetten als je hem gaat vervoeren.
Adam

Ervaringsdeskundige

4. Logitech MX Master 3 - Draadloze Muis met Bluetooth en USB ontvanger - Zwart

Deze mag zeker niet ontbreken in deze lijst👌

Logitech
Product informatie
The Master Series van Logitech
VAN IDEE.. NAAR WERKELIJKHEID.


STIJL MET PRESTATIES
MX Master 3 is directe precies en oneindige mogelijkheden. Het is de meest geavanceerde Master Series-muis ooit – ontworpen voor creatievelingen en ontwikkeld voor programmeurs. Als je het kunt bedenken, kun je het onder de duim krijgen.

SCROL DOOR 1000 REGELS PER SECONDE
We hebben het wiel opnieuw uitgevonden. Gloednieuw MagSpeed Elektromagnetisch scrollen is zo precies dat het op een pixel kan stoppen en snel genoeg om 1.000 lijnen per seconde te scrollen. Oh, en het is bijna stil. Het bewerkte staal van het wiel geeft het een uitstekende tactiliteit en voldoende gewicht om een dynamische traagheid te bieden die je voelt – maar niet hoort.

UNIEKE VORM GEPAARD AAN INTUÏTIEVE CONTROLE
erk comfortabel met een silhouet dat perfect is afgestemd op de vorm van je handpalm. Creëer, maak en doe meer intuïtief met ideaal geplaatste voor-/achterkant en gebarenknoppen - en een nieuw duimwiel.

WERK SNELLER MET APP-SPECIFIEKE AANPASSINGEN
Pas MX Master 3 aan en configureer elke actie voor je specifieke workflow.
MX Master 3 is volledig aanpasbaar aan praktisch elke app die je gebruikt – en je werkt sneller met vooraf gedefinieerde aanpassingen geoptimaliseerd voor je favoriete apps - Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro, Google Chrome, Safari en Microsoft Word, Excel, PowerPoint en Edge.

MEERDERE COMPUTERS, ÉÉN MX MASTER 3
Bedien naadloos meerdere computers met je MX Master 3 met Flow door je gewoon je cursor naar de rand van het scherm te verplaatsen. Je MX MASTER 3 muis gaat met je mee, zelfs tussen Windows- en Mac OS-besturingssystemen. Moeiteloos tekst, afbeeldingen en bestanden tussen je computers overdragen. –Je kopieert gewoon op de ene en plakt op de andere computer.

TRACK SNELLER - OP VRIJWEL ELK OPPERVLAK
MX Master 3 is sneller en 5x nauwkeuriger dan de standaardmuis zodat je elke keer de juiste pixel raakt. Met Logitech Darkfield Tracking kun je op vrijwel elk oppervlak – zelfs glas – tracken met de superieure 4000 DPI-precisie.

SNEL OPLADEN MET USB-C
MX Master 3 blijft maximaal 70 dagen opgeladen als het volledig is opgeladen – en krijgt drie uur gebruik na één minuut snel opladen. Gebruik de meegeleverde USB-C-oplaadkabel om de stroom op te laden.

Benieuwd naar de ervaring van Cynthia met draadloze muis?

Ik had zelf voorheen de Master 2S. De Master 3 is hier een upgrade van en NOG fijner. Hij voelt nog soepeler aan, scrollwiel werkt nog lekkerder en hij reageert super snel. Ik gebruik hem de hele dag op kantoor en wil niet meer anders. Absolute aanrader deze muis!
Cynthia

Ervaringsdeskundige

5. Apple Magic Mouse 2

Aanrader onder de draadloze muizen👏

Apple
Product informatie
De geheel opnieuw ontworpen Apple Magic Mouse 2 is oplaadbaar, zodat je geen gewone batterijen meer hoeft te gebruiken. Dankzij de ingebouwde batterij is Magic Mouse 2 niet alleen lichter maar heeft hij ook minder bewegende onderdelen. Combineer dit met de geoptimaliseerde, naadloze onderkant en je krijgt een muis die gemakkelijk in het gebruik is en soepeltjes over je bureau glijdt. Dankzij het Multi-Touch-oppervlak kun je vlot van de ene naar de andere webpagina swipen en door documenten scrollen. Magic Mouse 2 is direct klaar voor gebruik en kan automatisch aan je Mac worden gekoppeld. Oplaadkabel wordt meegeleverd.

Benieuwd naar de ervaring van Kai met draadloze muis?

Een bijna ideale muis! De muis kan echt heel veel meer dan de gemiddelde muis van een pc. Je kan heerlijk scrollen, switchen tussen programma's, het handige overzicht snel weergeven en meer dankzij makkelijk - en bovendien zelf in te stellen - vingergebaren die je op de muis maakt. Een klein minpunt is dat de muis tijdens het opladen niet gebruikt kan worden, daartegenover staat wel dat het opladen snel gebeurt en dat de muis lang meegaat. Een tweede minpunt is dat de muis niet perfect in de hand ligt voor mensen met wat grotere handen. Na een paar uur intensief gebruik heb ik nog wel eens last van lichte krampen in mijn hand. Voor deze mensen zou het dus beter zijn als ze dezelfde muis in een net iets grotere uitvoering zou leveren. Desalniettemin is de muis door zijn multifunctionaliteit een echte aanrader. Ook het design past perfect bij de overige apple hardware.
Kai

Ervaringsdeskundige

Conclusie over de beste draadloze muizen van 2023

Wij hebben de beste draadloze muizen van 2023 voor je op een rij gezet. Welke voor jou het beste is, blijft uiteraard een persoonlijke keuze. We wensen je super veel succes met het kiezen. Ben je benieuwd naar andere populaire draadloze muizen? Klik dan even op de onderstaande link!