De Beste Co2 meters van 2023 – Welke Moet ik Kopen?

Geschreven door Judith | Laatst bijgewerkt: Nov. 2023

Home » Luchtkwaliteitsmeters » De Beste Co2 meters van 2023

Judith

Op zoek naar de beste co2 meters van november 2023?

Ben je op zoek naar de beste co2 meters van 2023? Wij hebben onderzoek gedaan naar de meest populaire co2 meters en onze favoriete co2 meters op een rij gezet. Ik hoop dat je inspiratie kunt op doen uit deze lijst zodat jijzelf de beste keuze kunt maken.😃

De beste co2 meters van 2023 in een oopopslag

Voordat we verder duiken in de wereld beste co2 meters van dit moment zal ik je in een korte oogopslag laten zien wat de beste keuzes zijn:

Beste Co2 meters van november 2023

1

Professionele AyeWay 3 in 1 CO2 Meter - CO2 Meter Horeca - Draadloos

AyeWay

2

Rovary CO2 meter - Inclusief E-book – Luchtkwaliteitsmeter – CO2 meter binnen – CO2 melder & monitor – draagbaar en oplaadbaar – Met alarm

Rovary

3

The Life Style Goods - 3 in 1 CO2 Meter, Melder & Monitor - Thermometer - Hygrometer Binnen - Draagbaar en Oplaadbaar - Zwart

The Life Style Goods

4

Maklik - Co2 Meter - Luchtkwaliteitsmeter Horeca - Hygrometer - Thermometer - Professioneel

Maklik

5

Qualitá CO2 meter - Hygrometer - Luchtvochtigheidsmeter - Luchtkwaliteitsmeter CO2 melder & monitor - Thermometer

Qualita

Beste Co2 meters van 2023

Professionele AyeWay 3 in 1 CO2 Meter - CO2 Meter Horeca - Draadloos

AyeWay

Rovary CO2 meter - Inclusief E-book – Luchtkwaliteitsmeter – CO2 meter binnen – CO2 melder & monitor – draagbaar en oplaadbaar – Met alarm

Rovary

The Life Style Goods - 3 in 1 CO2 Meter, Melder & Monitor - Thermometer - Hygrometer Binnen - Draagbaar en Oplaadbaar - Zwart

The Life Style Goods

Maklik - Co2 Meter - Luchtkwaliteitsmeter Horeca - Hygrometer - Thermometer - Professioneel

Maklik

Qualitá CO2 meter - Hygrometer - Luchtvochtigheidsmeter - Luchtkwaliteitsmeter CO2 melder & monitor - Thermometer

Qualita

De beste co2 meters van 2023 op een rij

We gaan nu de beste keuzes één voor één bespreken. We vinden het daarin belangrijk dat we ook de ervaring van andere mensen betrekken. Want wat is immers een betere test dan iemand anders die het product al eens gebruikt heeft! Laten we verder gaan in ons onderzoek!

1. Professionele AyeWay 3 in 1 CO2 Meter - CO2 Meter Horeca - Draadloos

Populairste co2 meter 😍

AyeWay
Product informatie

Ben je op zoek naar een 3 in 1 CO2-meter om de luchtkwaliteit te meten? Het is van belang om te weten hoe het gesteld staat met de luchtkwaliteit. Het kan namelijk erg gevaarlijk zijn als het CO2 gehalte in huis te hoog is. Een goede luchtkwaliteit is van essentieel belang voor een gezonde leefomgeving. Geeft jouw CO2 meter een alarmsignaal, lucht dan de ruimte even tot de meter weer groen kleurt.

3 in 1
Deze 3 in 1 CO2 meter meet niet alleen het CO2 gehalte maar ook de temperatuur en de luchtvochtigheid. Deze 3 dingen samen zijn erg belangrijk voor het comfort en je gezondheid. Al deze dingen zal je gemakkelijk kunnen aflezen van het nauwkeurige lcd-scherm. Zo zal je altijd weten wanneer je moet luchten of een luchtbevochtiger aan moet zetten.

Intelligent alarm
In de CO2 meter zit een ingebouwd intelligent alarm die je eraan zal helpen herinneren als het CO2 gehalte te hoog is. Zo zal je altijd op de hoogte gesteld worden als je leefomgeving ongezond is. Dit wordt aangegeven op het overzichtelijke display.

CO2 gehalte
Op het heldere lcd-scherm kun je ten alle tijden de real-time metingen bekijken. Hierop zie je in één oogopslag de temperatuur, het CO2- en vochtgehalte.
De Co2 waardes lees je als volgt:
<800 ppm – Goed
>800 ppm – Redelijk
>1200 ppm – Matig
>1500 ppm – Slecht
>2000 ppm – Gevaarlijk

Grootste voordelen
✅ Compact design
✅ Real-time metingen
✅ Overzichtelijk lcd-scherm
✅ Intelligent alarm
✅ Meet tevens temperatuur en luchtvochtigheid

Wat krijg je?

 • 1x AyeWay 3 in 1 CO2 meter
 • 1x Oplaadkabel
 • 1x Handleiding

100% tevredenheidsgarantie van AyeWay
Risicoloos bestellen: 30 dagen tevredenheidsgarantie. 30 dagen kosteloos retourneren.
Wij verzenden iedere bestelling met gratis Track and trace.

Bestel jouw CO2 meter van AyeWay en voorkom hiermee dat je in een ongezond binnenklimaat leeft.

Benieuwd naar de ervaring van Gijs met co2 meter?

Is een goed co2 apparaat.
Gijs

Ervaringsdeskundige

2. Rovary CO2 meter - Inclusief E-book – Luchtkwaliteitsmeter – CO2 meter binnen – CO2 melder & monitor – draagbaar en oplaadbaar – Met alarm

Best beoordeelde co2 meter ❤️

Rovary
Product informatie

Met onze CO2 Meter weet u altijd wanneer u moet ventileren. Zowel thuis als op kantoor. Goede lucht inademen is gezonder en capabeler. Hoofdpijn, duizeligheid en vermoeidheid worden vaak toegewezen aan een te hoge concentratie CO2 in de lucht. Naast de gezondheidsvoordelen zorgt een schone lucht ook voor meer energie, een hogere productiviteit en een betere nachtrust.

✔️Rovary is een geregistreerd merk in meetapparatuur en de Rovary CO2 Meter is gecertificeerd voor de Europese markt. ISO Certified (EN 55032; EN55035) & CE Keurmerk.

De voordelen op een rijtje:

✔️Oplaadbaar & draagbaar
✔️Voldoet aan de eisen van het bouwbesluit
✔️Gemakkelijk te bedienen en een duidelijke weergave van de gemeten waarden
✔️Makkelijk mee te nemen, Ideaal om meerdere ruimtes te meten
✔️In te stellen visuele waarschuwing bij een te hoge CO2 waarde
✔️Datalogfunctie waarbij de gemeten waarden over de afgelopen 7 dagen duidelijk worden weergegeven
✔️Accurate NDIR CO2 sensor
✔️Automatische sensor kalibratie in 30 minuten
✔️Naast de CO2 waarden meet de Rovary CO2 Meter ook de temperatuur (Celsius en Fahrenheit) en luchtvochtigheid
✔️Inclusief e-book met alle benodigde informatie over CO2

Waarvoor te gebruiken?

Preventief de luchtkwaliteit
monitoren van uw bedrijf, winkel, instelling, school, huis of bijeenkomst.
We kunnen in deze tijden niet voorzichtig genoeg zijn een goede luchtkwaliteit is te waarborgen door tijdig te ventileren.

Monitoren en terugkijken hoe de luchtkwaliteit zich over een bepaalde tijd ontwikkelt.
Meten is weten. Aan de hand van deze gegevens kunt u preventief actie ondernemen. Voorbeeld: elke dag tussen 12.00 en 13.00 uur is de CO2 waarde te hoog in een bepaalde ruimte. Zorg dat u voor en tijdens de piektijd de ruimte goed ventileert.

Transparant zijn naar de bezoekers van uw winkel of gebouw. De Rovary RV2000P CO2 meter kan op de toonbank of op een andere zichtbare plek geplaatst worden. Hierdoor bent u transparant en maakt u kenbaar er alles aan te doen om een goed binnenklimaat te waarborgen.


De RV2000P CO2 meter voldoet aan de eisen van het Bouwbesluit. Dit houdt onder andere in dat de CO2 meter continu op elektrische netspanning functioneert, dat het apparaat zichzelf automatisch kalibreert en dat deze is voorzien van een instelbaar alarm. Voor uiterste nauwkeurigheid werkt de CO2 meter met een NDIR sensor van hoge kwaliteit.

Specificaties:

 • CE Keurmerk & ISO Certificering
 • Mogelijkheid tussen Celsius en Fahrenheit.
 • Hoogwaardige NDIR Sensor
 • Levensduur sensor 15 jaar.
 • Automatische datalogfunctie
 • Automatische kalibratie in 30 minuten
 • Accuraat (+/- 50 PPM)

De Rovary RV2000P CO2 Meter werkt op accu en kan ook direct worden aangesloten op stroom

✔️100% tevredenheidsgarantie en 30 dagen kosteloos retourneren. Bij ons staan de klanttevredenheid en kwaliteit van onze producten centraal. Mocht u vragen of feedback hebben over onze producten is onze klantenservice 24/7 bereikbaar. Neem gerust contact met ons op en we staan u graag te woord.

✔️Koopt u onze producten voor de zaak? Zakelijke klanten ontvangen een BTW factuur via de mail.

Benieuwd naar de ervaring van Max met co2 meter?

Als dit apparaat werkelijk de aanwezige CO2 meet, zou elk huisgezin en elke organisatie dit in huis moeten hebben.Ik heb dit ook door mijn schoonouders (op leeftijd) laten kopen. Resultaat: regelmatig zetten ze nu de buitendeur open om de lucht te verversen.
Max

Ervaringsdeskundige

3. The Life Style Goods - 3 in 1 CO2 Meter, Melder & Monitor - Thermometer - Hygrometer Binnen - Draagbaar en Oplaadbaar - Zwart

Één van onze favoriete co2 meters 🙌

The Life Style Goods
Product informatie
Een goede luchtkwaliteit is van essentieel belang voor een gezond binnenklimaat en uw gezondheid!

Met de CO2 meter, melder en monitor inclusief thermometer van The Life Style Goods kunt u direct de kwaliteit van de lucht meten en tevens ook zien wanneer de omgeving effect kan hebben op jouw gezondheid. Verschijnselen zoals hoofdpijn, duizeligheid en vermoeidheid ontstaan vaak door een te hoog CO2-gehalte. Bescherm jezelf, je familie en medemens met een van de luchtkwaliteitsmeters van The Life Style Goods. Ontdek meer over de compacte en oplaadbare CO2 meter!


Waarom een CO2 meter voor binnen?
Wanneer de CO2-waarden in bepaalde ruimtes hoog is, betekent dit dat de hersenen minder zuurstof binnen krijgen dan wenselijk is. Voldoende schone lucht is belangrijk voor optimale prestaties en het voorkomen van gezondheidsklachten! Onze CO2 meter geeft middels de duidelijke display aan hoe hoog het CO2-gehalte in de ruimte is, waardoor je vroegtijdig maatregelen kunt nemen.
(Adapter voor netstroom niet meegeleverd)

Deze slimme meter is ontworpen om jouw lifestyle gezonder te maken. Met de vernieuwde sensor wordt het CO2-gehalte, de luchtvochtigheid en temperatuur nauwkeurig gemeten. Door de heldere kleuren op het lcd-scherm kun je in één oogopslag zien wanneer je moet luchten. Vergeten te kijken? Geen zorgen, het intelligente alarm herinnert je eraan wanneer je leefomgeving ongezond is. Door het compacte formaat neem je het apparaat gemakkelijk mee en meet je meerdere ruimtes zoals je woon- of slaapkamer, auto of werkplaats.

De voordelen op een rijtje

 • Waarborgt een gezond binnenklimaat
 • Nauwkeurige metingen (gasdetectie, kooldioxide- luchtvochtigheid en temperatuurmeter)
 • Waarschuwt zowel visueel als audieel bij een ongezonde luchtkwaliteit
 • Draagbaar en oplaadaar
 • Meet zowel luchtkwaliteit als temperatuur en luchtvochtigheid
 • Heldere display
 • Lange Accuduur
 • Representatief om een CO2 meter in je horeca zaak te gebruiken
Hoe werkt het?
Houdt de aan- en uitknop 3 seconde ingedrukt en het apparaat zal direct beginnen met meten. De metingen zijn real-time; dit houdt in dat de waardes direct worden aangepast bij verandering in de luchtkwaliteit.

Wat is een gezond luchtklimaat?
 • 400 tot 800 PPM: de ruimte is goed geventileerd.
 • 800 tot 1200 PPM: de ruimte is niet goed geventileerd. Wanneer je je te lang in deze ruimte bevind kan het de concentratieniveau aantasten.
 • 1200 tot 2000 PPM: De ruimte is slecht geventileerd en door de grote hoeveelheid CO2 zijn gezondheidsklachten niet ondenkbaar. Ventileren is noodzakelijk.
Verpakkingsinhoud
1 x CO2 meter
1 x USB kabel
1 x Handleiding

Snelle klantenservice
Wanneer je toch niet tevreden bent met het product kun je ons altijd een mail of bericht sturen. Wij zullen je binnen 24 uur te woord staan om het probleem op te lossen.

Benieuwd naar de ervaring van Isabel met co2 meter?

Handig om te hebben, staat ook nog eens best leuk. Heb het op het aanrecht gezet zodat ik elke dag de waardes in de gaten kan houden.
Isabel

Ervaringsdeskundige

4. Maklik - Co2 Meter - Luchtkwaliteitsmeter Horeca - Hygrometer - Thermometer - Professioneel

Deze mag zeker niet ontbreken in deze lijst👌

Maklik
Product informatie
Maklik Co2 Meter

De kwaliteit van lucht heeft een enorme invloed op onze gezondheid.
Verschijnselen zoals hoofdpijn, duizeligheid en vermoeidheid ontstaan regelmatig door een te hoog CO2-gehalte.
Met de Maklik CO2 meter weet je precies wat de luchtkwaliteit in jouw leefruimte is en kun je indien nodig op tijd actie ondernemen om de luchtkwaliteit te verbeteren!

Voordelen

✅ Instelbare Alarm waarde
✅ Kalibreert zichzelf volledig automatisch
✅ Nauwkeurige metingen
✅ Waarschuwt met beeld & geluid bij een ongezonde luchtkwaliteit
✅ Draagbaar en oplaadbaar
✅ Meet zowel luchtkwaliteit als temperatuur en luchtvochtigheid
✅ Heldere display


Luchtkwaliteit waardes

400-800ppm – Groen
800-1200ppm – Geel
1200-1600ppm – Oranje
>1600- 5000ppm – Rood


Deze slimme luchtkwaliteitsmeter van Maklik is ontworpen om een gezonde luchtkwaliteit te waarbogen. Met de vernieuwde sensor worden het CO2-gehalte, de luchtvochtigheid en de temperatuur nauwkeurig gemeten. Op het heldere LED scherm kun je in één oogopslag zien wanneer je moet luchten. Ook geeft de luchtkwaliteitsmeter een waarschuwingsgeluid op het moment dat de luchtkwaliteit op ongezond niveau ligt! Door het compacte formaat neem je het apparaat gemakkelijk mee en meet je meerdere ruimtes zoals je woon- of slaapkamer, auto of werkplaats.

Benieuwd naar de ervaring van Alexander met co2 meter?

Mooi product wat doet wat het moet doen.
Alexander

Ervaringsdeskundige

5. Qualitá CO2 meter - Hygrometer - Luchtvochtigheidsmeter - Luchtkwaliteitsmeter CO2 melder & monitor - Thermometer

Aanrader onder de co2 meters👏

Qualita
Product informatie
Deze co2 meter geeft aan wat de huidige luchtkwaliteit in uw omgeving is. De CO2 sensor is van de hoogste kwaliteit. De Co2 meter geeft direct inzicht in het niveau van: het CO2 level, de temperatuur en de luchtvochtigheid in de omgeving.

Door de compacte afmetingen van deze meter is hij ideaal om op een tafel of bureau te plaatsen zodat deze gemakkelijk in de gaten gehouden kan worden. Het display is medium verlicht waardoor deze ook perfect de waarden toont in het donker zonder de kamer volledig te verlichten.

CO2-melders of CO2-meters dienen om de luchtkwaliteit binnenskamers te meten. Ze geven aan of er problemen zijn met de ventilatie van de ruimte, en of je dus (dringend) de ruimte dient bij te ventileren door bijvoorbeeld een raam open te zetten.

Een te hoge CO2-contentratie in een ruimte kan leiden tot hoofdpijn, verminderde concentratie, verminderd leervermogen, verminderde energie, vermoeidheid en irritatie van slijmvliezen. Een CO2-meter kan dus op veel vlakken jouw leven aangenamer maken!

OPGELET: CO2 (koolstofdioxide) meters detecteren geen CO (koolstofmonoxide)


Hoe Werkt Het?

Houdt de aan- en uitknop ingedrukt en het apparaat zal direct beginnen met meten.

Als de meter groen is betekend het dat de luchtkwaliteit goed is. Als dit niet het geval is betekend het dat je eventjes moet luchten totdat de meter weer groen is.Wat zijn de waardes voor een gezond luchtklimaat?
 • 400 tot 800 PPM: de ruimte is goed geventileerd.
 • 800 tot 1200 PPM: de ruimte is niet goed geventileerd. Wanneer je je te lang in deze ruimte bevind kan het de concentratieniveau aantasten.
 • 1200 tot 2000 PPM: De ruimte is slecht geventileerd en door de grote hoeveelheid CO2 zijn gezondheidsklachten niet ondenkbaar. Ventileren is noodzakelijk.

Voordelen

 1. Gezond Binnenklimaat
 2. Nauwkeurige Metingen
 3. Risicobeoordeling
 4. Visuele Waarschuwing
 5. Kooldioxidemeter
 6. Luchtvochtigheidmeter
 7. Temperatuurmeter
 8. Geschikt voor Grote Ruimtes
 9. Gasdetectie
 10. Intelligent Alarm
 11. Real-time Metingen
 12. Draagbaar & Oplaadbaar
 13. Lange Accuduur


Verpakkingsinhoud:

1 x CO2 meter
1 x USB kabel
1 x Handleiding

Werk en leef in een gezonde omgeving! En voorkom al deze symptonen hoofdpijn, verminderde concentratie, verminderd leervermogen, verminderde energie, vermoeidheid en irritatie van slijmvliezen.

Bestel deze Co2 meter en u zult geen spijt krijgen.

Benieuwd naar de ervaring van Mila met co2 meter?

In mijn werkruimte geeft dit toestel steeds ongeveer dezelfde zeer lage co2-waarde aan, ook als we met 2 een hele poos in dit kleine lokaal verblijven. Hopelijk betekent dit dat de ventilatie zeer goed werkt maar misschien betekent het dat de meting niet correct is. In sommige situaties, bv als er ontsmettende handengel gebruikt wordt, gaat het alarm af en stijgt de waarde razendsnel tot wel 5000. In de media hoorde ik dat dit toestel eerder geur dan co2 signaleert. Ik kocht het toestel opdat het me zou geruststellen maar dat doet het dus niet.
Mila

Ervaringsdeskundige

Conclusie over de beste co2 meters van 2023

Wij hebben de beste co2 meters van 2023 voor je op een rij gezet. Welke voor jou het beste is, blijft uiteraard een persoonlijke keuze. We wensen je super veel succes met het kiezen. Ben je benieuwd naar andere populaire co2 meters? Klik dan even op de onderstaande link!