De Beste Ninjago Sets van 2021. Deze Lego Sets Zijn Echte Aanraders!

by | 16 aug 2021

Home » Speelgoed » Beste Ninjago Sets van 2021

Judith

Wat zijn de Beste Ninjago Sets van 2021?

Ben je op zoek naar de beste Lego Ninjago sets van 2021? Wij hebben een overzicht gemaakt met de mooiste sets. Iedere set is stuk voor stuk een echte aanrader. Ga het avontuur aan en bouw de mooiste creaties met deze geweldige sets.

Beste Ninjago Sets van 2021

De Beste Ninjago Sets van 2021 op een rij

Wij kunen niet langer wachten om je te vertellen over de beste Ninjago sets van 2021. Ben je er klaar voor? We hebben deze mooie lijst samengesteld zodat jij zelf kan bepalen welke set het beste bij je past 😃

#1 Lego Ninjago Lloyd’s Junglechopper – 71745

Beste Ninjago Sets van 2021 - Lloyd's Junglechopper

Race op Lloyd’s Junglechopper door de dichtbegroeide jungle op een mysterieus eiland. Maar pas op voor de Denderbeschermer – hij staat klaar met zijn gevaarlijke speer om het kostbare stormamulet te beschermen! Vuur de 2 schieters op de motor op hem af of haal het vlieggedeelte van de motor zodat Nya deze kan gebruiken als een surfplank en zo de strijd aan kan gaan. Wie gaat er winnen in dit geweldige duel boordevol actie?

ik heb het nog niet maar ik ben 11 en sinds lego ninjago bestaat ben ik er dol op en nu nog steeds dus ik raad dit product aan toppers

Thomas

Ninjago Fan

Ook overtuigd? Bestel hem dan vandaag nog!

#2 Lego Ninjago Lloyd’s Hydro Mech – 71750

Beste Ninjago Sets van 2021 - Lloyd's Hydro Mech

Ninjafans kunnen allerlei scènes uit de tv-serie NINJAGO®: Seabound naspelen met de supercoole Lloyd’s Hydro Mech (71750). De ninjaspeelset bevat een verstelbare speelgoedmecha met een groot zwaard in de ene hand en een hydraulische klauw in de andere voor urenlange spannende rollenspellen.

Creatief speelgoed voor fantasierijke avonturen
De onderwaterspeelset is inclusief 2 minifiguren: Scuba Lloyd met een masker, duikfles en zwemvliezen en de schurkachtige Maaray bewaker. Kinderen kunnen hun eigen avonturen bedenken om te bepalen wie van de twee het golfamulet uit de set te pakken krijgt.

mijn ouders hebben de set gekocht en ik was super blij dus ja en ik wil het zelfde doen voor mijn kind of kinderen doen

Erwin

Ninjago Fan

Ook overtuigd? Bestel hem dan vandaag nog!

#3 Lego Ninjago Jungledraak – 71746

Beste Ninjago Sets van 2021 - LEGO NINJAGO Jungledraak - 71746

Neem het samen met Lloyd en zijn machtige draak op tegen de Beschermers in een levensgevaarlijk gevecht. Klim in het zadel en scheer naar beneden om aan te vallen! Zane schiet te hulp op zijn surfplank en vuurt de noppenschieters af op PoulErik en de Donderbeschermer. Maar pas op – ze zijn gewapend met een zeis en dolken! Je moet de ninja’s naar de overwinning leiden en het stormamulet zien te bemachtigen.

Cool ninjaspeelgoed voor kinderen
De speelgoeddraak is inclusief 4 minifiguren: Lloyd, Zane, Erik en de Donderbeschermer, elk met wapens zodat kinderen allerlei spannende duels kunnen bedenken om het stormamulet te bemachtigen. Er is ook een surfplank met schietfunctie voor nog meer leuke gevechten.

Cadeaus die je vrienden zullen verbazen
LEGO NINJAGO sets zijn geweldige cadeaus voor kinderen die willen ontsnappen naar een spannende fantasiewereld waar ze het samen met hun helden in meeslepende gevechten kunnen opnemen tegen echte schurken. Ninjafans kunnen spelen met een geweldig assortiment draken, vliegtuigen en voertuigen.

Heel leuk en lekker veel tijd aan te besteden. Een echte aanrader van de Ninjago Sets.

Rick

Ninjago Fan

Ook overtuigd? Bestel hem dan vandaag nog!

#4 Lego Ninjago Legacy X1 Ninja Charger – 71737

Beste Ninjago Sets van 2021 - LEGO NINJAGO Legacy X1 Ninja Charger - 71737

Scheur richting het gevecht in deze geweldige X-1 Charger auto en neem het op tegen de Nindroid-krijgers! Laat Kai vanuit de auto naar voren schieten op zijn supersnelle motor! Pas op wanneer de Nindroid-krijgers een jetpack gebruiken om in de lucht het gevecht aan te gaan. Red NINJAGO® City van de ondergang en geef daarna de limited edition gouden Cole Legacy minifiguur een mooi plekje ter ere van het 10-jarig bestaan van de LEGO® NINJAGO sets.

Voor kinderen die van fantasieverhalen boordevol actie houden
Deze unieke Legacy speelset is inclusief 5 minifiguren: de ninjahelden Kai, Jay en Cole Legacy, plus een Nindroid-krijger en een Mindroid waarmee kinderen hun eigen spannende fantasieverhalen kunnen bedenken. Cole Legacy (nieuw vanaf januari 2021) is een unieke gouden minifiguur om te verzamelen met een kleine standaard ter ere van het 10-jarig bestaan van de NINJAGO speelsets.

Mijn zoon is er vreselijk blij mee. Het ziet er fantastisch uit. Mooie kleuren.
Je hoeft niet bang te zijn dat het meteen kapot gaat.

Dylano

Ninjago Fan

Ook overtuigd? Bestel hem dan vandaag nog!

#5 Lego Ninjago Legacy Vuurdraak Aanval – 71753

Beste Ninjago Sets van 2021 - LEGO NINJAGO Legacy Vuurdraak Aanval - 71753

Ninjafans zullen het te gek vinden om de luchtavonturen uit seizoen 1 van de LEGO® NINJAGO® tv-serie na te spelen met deze vernieuwde Vuurdraak aanval (71753) set. De imposante draak met bewegende staart, poten, kaak en vleugels staat garant voor spannende rollenspellen boordevol actie.

Spanning en sensatie voor echte ninjafans
Deze bouwset is inclusief 4 coole minifiguren: de ninja’s Kai, Zane en Nya Legacy, plus hun grote vijand Wyplash voor onvergetelijke confrontaties tussen goed en kwaad. Bij de set hoort ook een unieke Nya Legacy gouden minifiguur met standaard om te verzamelen (nieuw vanaf juni 2021) ter ere van het 10-jarig bestaan van de NINJAGO speelsets.

Uniek speelgoed voor bouwers met een rijke fantasie
LEGO NINJAGO speelgoed neemt kinderen mee naar een fantasiewereld boordevol actie. Samen met hun helden kunnen ze het opnemen tegen allerlei kwaadaardige schurken en ontdekken ze een geweldige verzameling bouwsets met mecha, motoren en draken.

Leuk lego set, mijn zoon is helemaal blij met zijn mooie draak!
Snelle levertijd.

Patrick

Ninjago Fan

Ook overtuigd? Bestel hem dan vandaag nog!

Conclusie over de Beste Ninjago Sets van 2021

Wij hebben de allertofste Ninjago sets van 2021 voor je op een rij gezet. Welke voor jou het beste is, blijft uiteraard een persoonlijke keuze. We wensen je super veel succes met het kiezen. Ben je benieuwd naar andere populaire Ninjago sets? Klik dan even op de onderstaande link!

Artikelen die je mogelijk ook interessant vindt: