De Beste Koffiebonen voor Volautomaat van 2021 – Als Beste Getest

by | 25 aug 2021

Home » Dranken & Delicatessen » Beste Koffiebonen voor Volautomaat van 2021

Judith

Op zoek naar de beste koffiebonen voor volautomaat van 2021?

Ben je op zoek naar de beste koffiebonen voor volautomaat van 2021? Wij hebben onderzoek gedaan naar de meest populaire koffiebonen voor volautomaat en onze favoriete koffiebonen voor volautomaat op een rij gezet. Ik hoop dat je inspiratie kunt op doen uit deze lijst zodat jijzelf de beste keuze kunt maken.😃

Beste Koffiebonen voor Volautomaat van 2021

De beste koffiebonen voor volautomaat van 2021 in een oopopslag

Voordat we verder duiken in de wereld beste koffiebonen voor volautomaat van dit moment zal ik je in een korte oogopslag laten zien wat de beste keuzes zijn:

Beste Koffiebonen voor Volautomaat van 2021

1

Starbucks Koffiebonen Proefpakket

Starbucks

2

Koffie Van Fred 100% Arabica Koffiebonen

Koffie van Fred

3

Cento% Nero | Donker gebrande koffiebonen | Barista kwaliteit | Biologische koffie

Caffè Cento%

4

Douwe Egberts Aroma Variaties Excellent Koffiebonen

Douwe Egberts

5

Starbucks Pike Place Medium Roast koffie

Starbucks

De beste koffiebonen voor volautomaat van 2021 op een rij

We gaan nu de beste keuzes één voor één bespreken. We vinden het daarin belangrijk dat we ook de ervaring van andere mensen betrekken. Want wat is immers een betere test dan iemand anders die het product al eens gebruikt heeft! Laten we verder gaan in ons onderzoek!

1. Starbucks Koffiebonen Proefpakket

Populairste koffiebonen voor volautomaat 😍

Starbucks
Product informatie
Geniet nu thuis van de Starbucks® koffie die bij jou past. Dit pakket bevat 3 verschillende smaken in zakjes van 200 gram. De Pike Place® Roast is mooi afgerond met subtiele tonen van cacao en geroosterde noten, in balans met het zachte gevoel in de mond. - Koffiebonen - 100% Arabica - Medium geroosterd - Zacht met tonen van chocolade De Blonde Espresso Roast is onze lichtst gebrande espresso, met een zachte, milde smaak. - Koffiebonen - 100% Arabica - Licht geroosterd - Zacht met zoete tonen Geniet nu thuis van de Starbucks® koffie die bij jou past. De Espresso Roast is intens en karamelachtig zoet - zó goed dat die nooit meer veranderd is. Een perfecte basis voor een latte. - Koffiebonen - 100% Arabica - Donker geroosterd - Rijk met tonen van karamel

Benieuwd naar de ervaring van Jochem met deze koffiebonen?

De Espresso variant gebruik ik enkel voor het maken van cappuccino en lattes. Als espresso en filter koffie vind ik deze net iets te intens. De Blond variant drink ik graag na het avondeten, deze is heel licht van smaak en valt niet zwaar op de maag. De Pike Place variant is mijn all day favoriet, die gaat zowel als espresso maar ook zeer goed als filter koffie.
Jochem

Ervaringsdeskundige

2. Koffie Van Fred 100% Arabica Koffiebonen

Best Beoordeelde koffiebonen voor volautomaat ❤️

Koffie van Fred
Product informatie
Heerlijke koffie van 100% Arabica bonen waarvan 50% Braziliaans en 50% Centraal Amerikaans.

Benieuwd naar de ervaring van Harm met deze koffiebonen?

Wij maakten kennis met Koffie van Fred in een restaurant in Arnhem, hebben toen contact gelegd en meteen besteld. Zijn inmiddels al jaren een tevreden fan van deze koffie. Zeer aan te bevelen!
Harm

Ervaringsdeskundige

3. Cento% Nero | Donker gebrande koffiebonen | Barista kwaliteit | Biologische koffie

Één van onze favoriete koffiebonen voor volautomaat 🙌

Caffè Cento%
Product informatie
Cento% Nero | Krachtig en rond Cento% Nero is een melange van 100% Arabica Fairtrade en biologische koffiebonen uit Mexico, Peru, Honduras, Guatemala en El Salvador. De melange is mild zuur en heeft een zacht/romig mondgevoel. Volle chocolade en karamel tinten maken deze blend onweerstaanbaar! Perfect voor een lungo en cappuccino. Over Cento% When good is not good enough Cento% is ontstaan vanuit de gedachte dat alles 100% perfect moet zijn. Absolute topkwaliteit koffie zonder compromissen. Lekker, goed voor de wereld en speciaal voor de gepassioneerde en bewuste koffieliefhebber. Cento% is goed voor u, de planeet en uw medemens. Want met iedere verkochte doos Cento% wordt er 1000 liter schoon drinkwater aan ontwikkelingslanden gedoneerd via Stichting Made Blue. Smaakintensiteit: 8 Krachtig Branding: Donker gebrand Smaaksegment: Intens van smaak

Benieuwd naar de ervaring van Bianca met deze koffiebonen?

Super lekkere koffie! Vol van smaak, gewoon heerlijke koffie, echt een aanrader! Snelle levering en prima verpakking!
Bianca

Ervaringsdeskundige

4. Douwe Egberts Aroma Variaties Excellent Koffiebonen

Deze mag zeker niet ontbreken in deze lijst👌

Douwe Egberts
Product informatie
Douwe Egberts Aroma Variaties Excellent, een melange met een rijke aromatische smaak en subtiele complexheid. Combineert frisse groene accenten met de zoete tonen van 100% Arabicabonen van hoogwaardige kwaliteit. Smaakintensiteit 05 (schaal 01-09) Geschikt voor volautomaat & halfautomaat (koffiebonen) Smaaksegment Rond: Rijk & Complex Meest geschikt voor het zetten van: Zwarte koffie & Melkkoffie 100% Arabica bonen

Benieuwd naar de ervaring van Melanne met deze koffiebonen?

Al zoveel soorten geprobeerd. Deze vind ik persoonlijk één van de toppers. Ik kom er altijd naar terug.
Melanne

Ervaringsdeskundige

5. Starbucks Pike Place Medium Roast koffie

Aanrader onder de koffiebonen voor volautomaat👏

Starbucks
Product informatie
Geniet nu thuis van de Starbucks® koffie die bij jou past. De Pike Place® Roast is mooi afgerond met subtiele tonen van cacao en geroosterde noten, in balans met het zachte gevoel in de mond.

Benieuwd naar de ervaring van Leo met deze koffiebonen?

Erg lekkere koffie met een lichte choco smaak. Goede hersluitbare verpakking zodat de bonen goed bewaard kunnen blijven.
Leo

Ervaringsdeskundige

Conclusie over de beste koffiebonen voor volautomaat van 2021

Wij hebben de beste koffiebonen voor volautomaat van 2021 voor je op een rij gezet. Welke voor jou het beste is, blijft uiteraard een persoonlijke keuze. We wensen je super veel succes met het kiezen. Ben je benieuwd naar andere populaire koffiebonen voor volautomaat? Klik dan even op de onderstaande link!

Artikelen die je mogelijk ook interessant vindt: