De Leukste Kraamcadeaus voor Mama van 2021 – Top 5

by | 20 aug 2021

Home » Baby » Leukste Kraamcadeaus voor Mama

Judith

Op zoek naar de leukste kraamcadeaus voor mama van 2021?

Ben je op zoek naar de leukste kraamcadeaus voor mama van 2021? Wij hebben onderzoek gedaan naar de meest populaire kraamcadeaus voor mama en onze favoriete kraamcadeaus voor mama op een rij gezet. Ik hoop dat je inspiratie kunt op doen uit deze lijst zodat jijzelf de beste keuze kunt maken. 😃

Leukste Kraamcadeaus voor Mama

De leukste kraamcadeaus voor mama van 2021 in een oopopslag

Voordat we verder duiken in de wereld leukste kraamcadeaus voor mama van dit moment zal ik je in een korte oogopslag laten zien wat de beste keuzes zijn:

Leukste Kraamcadeaus voor Mama van 2021

1

Relax Mama - Die andere moeders doen ook maar wat

Elsbeth Teeling

2

Jollein Hydrofiel Multidoek Polar

Jollein

3

Nijntje Aanwijsboek

Dick Bruna

4

We wensen je...

Annemarieke Piers

5

Baby Shower Glove Seal

Baby Shower Glove

De leukste kraamcadeaus voor mama van 2021 op een rij

We gaan nu de beste keuzes één voor één bespreken. We vinden het daarin belangrijk dat we ook de ervaring van andere mensen betrekken. Want wat is immers een betere test dan iemand anders die het product al eens gebruikt heeft! Laten we verder gaan in ons onderzoek!

1. Relax Mama - Die andere moeders doen ook maar wat

Populairste kraamcadeau voor mama 😍

Elsbeth Teeling
Product informatie
Als moeder zit je in een rollercoaster van gevoelens: het ene moment juich je voor een eerste stapje, het andere moment sta je met je handen in het haar (of in de spuitpoep). Soms vraag je je misschien af hoe die andere moeders het allemaal op orde kunnen hebben. Is het weer zo'n dag? Pak dan dit (boekje) boek voor moeders erbij en verstop jezelf op de wc. Lees en ontdek: die andere moeders doen ook maar wat. Echt!

Benieuwd naar de ervaring van Elise met dit kraamcadeau?

Ik ben al jaren fan van de Club van Relaxte Moeders! Altijd lachen! Dit boek staat vol met grappige verhalen. Heb bijna in mijn broek gepiest van het lachen!
Elise

Ervaringsdeskundige

2. Jollein Hydrofiel Multidoek Polar

Best Beoordeelde kraamcadeau voor mama ❤️

Jollein
Product informatie
Handige hydrofiele multidoeken met print Polar van Jollein. De multidoeken large hebben een afmeting van 70x70 cm en zijn per twee stuks verpakt. De Polar multidoeken 3pack bevat een doek met een unieke print van dieren, één met bergjes en een effen exemplaar. en zijn gemaakt van katoen.

Benieuwd naar de ervaring van Michelle met dit kraamcadeau?

Super fijne hydrofiele doeken. Lekker zacht, ook na veel wassen en leuke printjes erop. Ik word er blij van!
Michelle

Ervaringsdeskundige

3. Nijntje Aanwijsboek

Één van onze favoriete kraamcadeaus voor mama 🙌

Dick Bruna
Product informatie
Het nijntje aanwijsboek is een lekker groot en stevig boek boordevol plaatjes. Per spread staat een thema centraal, zoals 'op de boerderij' en 'in het verkeer'. Onder aan de pagina staan de woorden genoemd, inclusief lidwoorden, om voorlezers met Nederlands als tweede taal te helpen bij het benoemen van de plaatjes.

Benieuwd naar de ervaring van Leonie met dit kraamcadeau?

Super leuk boek, boek is best groot, dus de plaatjes zijn duidelijk! Onder elke bladzijde staat het ook nog eens geschreven. Mijn dochter kan er echt even lekker mee bezig zijn en hard ( haha) op te noemen! Ook heel leuk om samen met je kindje te doen!
Leonie

Ervaringsdeskundige

4. We wensen je...

Deze mag zeker niet ontbreken in deze lijst👌

Annemarieke Piers
Product informatie
Persoonlijke wensen voor je kleintje, opgeschreven door het kraambezoek. Een heel uniek, waardevol en persoonlijk boek om nog jaren van te genieten.

Benieuwd naar de ervaring van Yvonne met dit kraamcadeau?

Fijn dat het geen standaard vragen zijn zoals de andere boeken!
Yvonne

Ervaringsdeskundige

5. Baby Shower Glove Seal

Aanrader onder de kraamcadeaus voor mama👏

Baby Shower Glove
Product informatie
Beter grip op je baby tijdens het douchen! Het is heerlijk om samen met je baby te douchen. Alleen is een baby onder de douche behoorlijk glibberig. Om nu toch beter grip op je baby te hebben heeft Invented 4 Kids de Baby Shower Glove ontwikkeld. Een bijzondere handschoen die je onderarm grotendeels bedekt. Zodra de speciale badstof nat wordt, plakt de handschoen aan je huid en wordt je onderarm stroef. Zo heb je onder de douche beter grip op je baby. De Baby Shower Glove is gemaakt van biologisch katoen en is er in 6 verschillende kleuren. Het is een ideaal kraamcadeau!

Benieuwd naar de ervaring van Francis met dit kraamcadeau?

Deze handschoen hadden we zelf cadeau gekregen en werkt handig en leuk onder de douche met je baby. Een origineel kraamcadeau dat handig is (maar niet onmisbaar en daarom juist zo leuk om te krijgen).
Francis

Ervaringsdeskundige

Conclusie over de leukste kraamcadeaus voor mama van 2021

Wij hebben de leukste kraamcadeaus voor mama van 2021 voor je op een rij gezet. Welke voor jou het beste is, blijft uiteraard een persoonlijke keuze. We wensen je super veel succes met het kiezen. Ben je benieuwd naar andere populaire kraamcadeaus voor mama? Klik dan even op de onderstaande link!

Artikelen die je mogelijk ook interessant vindt: